Nume:
BUSINESS GUARDIAN ANGEL SRL
E-mail:
lorianafarkas@gmail.com
Telefon:
0734.946.408
Website:
https://www.formulare-documente.ro/
Adresa:
Str. Nicolae Titulescu, Nr. 23, Bl. D55 Sc. 4, Et. 3, Ap. 11, Vulcan
Facebook

BUSINESS GUARDIAN ANGEL SRL
SSM - Securitate si Sanatate in Munca

SSM - Securitate si Sanatate in Munca

Detalii

   BUSINESS GUARDIAN ANGEL SRL este partenerul la care puteti apela cu incredere atunci cand aveti nevoie de servicii PSI si SSM pentru întreprinderi, cladiri de birouri, restaurante si alte facilități comerciale. Specialiștii noștri de înaltă calificare vor face tot posibilul pentru a asigura proprietatea, obiecte de valoare, angajați și oaspeți dumneavoastra în condiții de siguranță fata de potentialele pericole cauzate de incendii.

   Furnizam soluţii personalizate in functie de nevoile tale avand drept scop incadrarea in legislatia si normelor in vigoare si eficientizarea bugetului investitional.

   Va oferim de asemenea servicii de consultanta privind “Organizarea apararii impotriva incendiilor”, elaborarea actelor de autoritate emise de administrator si a documentelor şi evidenţelor specifice. De asemenea am dobandit experienta si certificari necesare pentru organizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor la locul de muncă, realizarea exerciţiilor de evacuare a utilizatorilor construcţiei şi întocmirea registrelor de evidenţă a acestor exerciţii.

 

 

Ne puteti contacta la:

0734.946.408

 

lorianafarkas@gmail.com

 

Servicii

   Sanatatea si securitatea in munca (SSM) sau serviciul de protectia muncii, cum este cunoscut de majoritatea dintre noi, reprezinta ansamblul de actiuni si masuri pentru prevenirea riscurilor profesionale, protectia sanatatii si securitatea lucratorilor, pentru eliminarea factorilor de risc si accidentare prin informarea, consultarea, instruirea, protejarea lucratorilor si a reprezentantilor lor.

   Siuatiile de urgenta (SU) sunt reprezentate de evenimentele exceptionale care ameninta viata si sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator. In aceste situatii este necesar sa se adopte actiuni si masuri de urgenta pentru oprirea sau atenuarea incidentelor. 

   Organizarea pentru prevenirea si stingerea incendiilor (PSI) la operatorii economici, institutii si localitati permite gestionarea eficienta a resurselor umane si materiale in scopul reducerii riscurilor de incendiu, asigurarea conditiilor pentru salvarea persoanelor, a bunurilor si asigurarea interventiei operative pentru limitarea si stingerea incendiilor.

 

Va oferim documente si formulare pentru:

 

   Dosar salariat

 • - Fisa postului

 • - Decizii

 • - Acte aditionale

 • - Contracte

 • - Alte documente

   Dosar SSM

 • - Evaluare eiscuri SSM

 • - Instructiuni proprii SSM

 • - Alte documente SSM

 

   Dosar PSI

 • Dosar PSI Complet (Instrucțiuni, Decizii, Planuri, Tematici de instruire etc.)

 

   Dosar juridic

 • - Modele contracte

 • - Modele actiuni de justitie

 

   Regulament intern

 • Regulamente de ordine interioară- realizat în funcție de codul CAEN al activității desfășurate.

 

Pentru documente si formulare puteti sa ne accesati site-ul aici.

 

Galerie foto

BUSINESS GUARDIAN ANGEL SRL
BUSINESS GUARDIAN ANGEL SRL
BUSINESS GUARDIAN ANGEL SRL
BUSINESS GUARDIAN ANGEL SRL

© 2019 Copyright by ssm-romania.ro