Nume:
PM CONSULT S.R.L.
E-mail:
paul.vreja@consultantassm.ro
E-mail 2:
paul.vreja@pmconsult.ro
Telefon:
0721.233.236
Adresa:
Sediul: Slobozia, Str. Lacului, Nr. 13, Bl. U15, Ap. 4, parter, Jud.Ialomita, Cod postal 920024

PM CONSULT S.R.L.
SSM - Securitate si Sanatate in Munca

SSM - Securitate si Sanatate in Munca

Detalii

   Suntem furnizori de servicii SSM si PSI atat in Judetul Ialomita, cat si in restul tarii. Partenerii nostri sunt firme ce doresc un mediu de munca sigur, conform normelor de sanatate si securitate in munca. Contractand un serviciu extern SSM si PSI, asigurasi protectia angajatului si eficientizati procesul de munca.

   Securitatea si sanatatea in munca reprezinta in prezent unul dintre domeniile cele mai importante si mai dezvoltate ale politicii Uniunii Europene referitoare la ocuparea fortei de munca si afaceri sociale.

   Acest domeniu este parte integranta a conceperii organizarii si desfasurarii proceselor de munca si are rolul ca prin masuri si mijloace specifice sa previna disfunctiile din cadrul sistemului de munca astfel incat acesta sa se desfasoare in conditii de maxima eficienta.

   Scopul final al activitatii de securitate si sanatate in munca este protejarea vietii, integritatii si sanatatii lucratorilor impotriva riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala care pot aparea la locul de munca.

   Angajatorul are obligatia generala de a asigura starea de securitate si de a proteja sanatatea angajatilor. Evaluarea riscurilor are drept obiectiv sa permita angajatorului adoptarea masurilor de prevenire si protectie adecvate domeniului de activitate.

 

Solicitati oferta noastra!

0721.233.236

paul.vreja@consultantassm.ro

paul.vreja@pmconsult.ro

 

Servicii

      Consultanta SSM

   Pachetul SSM include urmatoarele facilitati:

 •    - Decizii de numire pe SSM

 •    - Efectuarea instructajului introductiv general dar si pe linie de SSM

 •    - Intocmirea planurilor proprii de securitate si sanatate in munca pe functii

 •    - Plan de prevenire si protectie in urma realizarii evaluarii riscurilor de accidentare

 •    - Oferirea serviciilor de consultanta pe intreaga perioada a colaborarii

 •    - Reprezentarea companiei in relatiile cu organele abilitate ITM

 •    - Oferirea serviciilor de consultanta in caz de accidente de munca

 •    - Evaluari de riscuri profesionale de accidentare

 •    - Actualizarea anuala a planului de preventie si protectie

      Evaluarea/Analiza de risc SSM

Analiza de risc se efectueaza inaintea instituirii masurilor de securitate si se revizuieste in una din urmatoarele situatii:

 •    - cel putin odata la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni si externi care genereaza si/sau modifica riscurile la securitatea fizica a unitatii;

 •    - in cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectiva;

 •    - in cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, functionale sau a obiectului de activitate al unitatii.

      Consultanta in situatii de urgenta si protectie civila

   Asiguram consultanta conducerii institutiei/agentului economic/localitatii pe probleme de protectie civila, coordonam intreaga activitate de prevenire, protectie si interventie in situatii de urgenta si de protectie civila, precum si organizarea restabilirii capacitatii de interventie a serviciului de urgenta voluntar sau privat pentru situatii de urgenta la incheierea misiunilor specifice.

   Pregatirea pentru protectia civila cuprinde pregatirea populatiei si a salariatilor, pregatirea serviciilor voluntare sau private pentru situatii de urgenta, pregatirea personalului cu functii de conducere pe linia protectiei civile, precum si a personalului de specialitate.

 

      Verificare prize de pamant (PRAM)

   Executam verificari PRAM cu emitere de buletine PRAM , acestea sunt executate de electricieni autorizati ANRE. Buletinul PRAM (Raport de incercare PRAM) emis este recunoscut de : ITM, ISU, SSM-SU, ANRE, ISC, ISCIR, Asigurari, Audit, Protectia Consumatorului.

   O verificare periodica PRAM presupune o serie de încercări, măsurători si teste ale instalaţiei electrice, pentru a confirma ca aceasta corespunde scopului pentru care a fost proiectată, iar exploatarea sa se poate face in condiţii de siguranţă.

 

 

© 2019 Copyright by ssm-romania.ro