Nume:
OPTIM PROTECT - SSM NEAMT
E-mail:
optimprotect@gmail.com
Telefon:
0752 752 902
Telefon 2:
0771 102 450
Adresa:
STR. BUREBISTA NR. 1, PIATRA NEAMȚ, JUD. NEAMȚ

OPTIM PROTECT - SSM NEAMT
SSM - Securitate si Sanatate in Munca

SSM - Securitate si Sanatate in Munca

Detalii

   OPTIM PROTECT este formată dintr-o echipa competitivă, Experți SSM cu studii aprofundate în domeniu.

   Firma noastră este abilitată de ITM Neamt pentru a presta servicii de prevenire și protecție pentru toate domeniile de activitate, iar principala noastră sarcina constă în a reduce riscurile de accidentare la care sunt expuși salariații dumneavoastră.

   Prin experții noștri cu o vastă experiență în acest domeniu, va propunem o colaborare de lungă durata în care să va punem la dispoziție cunoștințele și abilitățile dobândite în tot acest timp în care principala grijă a job-ului nostru a fost siguranata locurilor de muncă.

 

 

 

Servicii

SERVICII DEDICATE SIGURANTEI IN LUCRU

   Managementul eficient şi competitiv nu poate exista fără un program adecvat de securitate a muncii.
   Siguranţa angajaţilor, protecţia lor la locul de muncă, precum şi o imagine pozitivă a organizaţiei, cum ar fi brandul de companie, au la bază modul în care este adoptată şi aplicată securitatea muncii la fiecare nivel de activitate.
   Externalizarea acestor servicii de securitate are două avantaje majore. Primul constă în eficientizarea costurilor. În cazul colaborării cu specialişti externi, costurile sunt mai reduse decât dacă se plăteşte o persoană din interiorul companiei care să se ocupe exclusiv de implementarea normelor şi standardelor pentru protecţia muncii.
   Cel de-al doilea avantaj îl reprezintă faptul că, prin implicarea unor consultanţi specializaţi în implementarea normelor de securitate a muncii, aveţi asigurată o calitate mai bună a serviciului. Totodată, se evită astfel şi cheltuielile suplimentare de remediere a posibilelor accidente.
   OPTIM PROTECT propune şi implementează soluţii moderne şi eficiente pentru siguranţa angajaţilor. Indiferent de mărimea companiei, serviciile noastre personalizate de consultanţă în domeniul securităţii muncii şi cel al situaţiilor de urgenţă vor fi, de fiecare dată, adaptate corespunzător.

 

SECURITATEA MUNCII

   Date fiind condiţiile în care se desfaşoară în prezent procesele de muncă este nevoie de o reorganizare a modului în care ne raportăm la mediul de lucru, pentru a menţine echilibrul necesar unei bune desfăşurări a activităţii. Serviciul de Securitate a Muncii oferit de OPTIM PROTECT propune măsuri de protecţie colective şi individuale pentru factorii de risc identificaţi, asigură instruirea personalului, stabileşte metode şi implementează proceduri de lucru personalizate în funcţie de procesele de muncă desfăşurate în unitate. De asemenea, în cadrul acestui serviciu sunt examinate accidentele de muncă, cu scopul de a stabili cauzele producerii acestora. Procesulu de management al securitatii muncii oferit de OPTIM PROTECT include trei elemente principale.
   Activităţi de instruire a personalului
   În cadrul acestor activităţi se începe cu elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire şi stabilirea unui program pentru predarea treptată a noţiunilor. Se continuă apoi cu informarea şi instruirea practică a angajaţilor, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. La final urmează o verificare a cunoştinţelor dobândite şi felul în care acestea sunt aplicate.
   Consultanţă practică
   Indiferent de complexitatea problemei legate de securitatea muncii, consultanţii noştri oferă asistenţă de specialitate pentru rezolvarea acesteia în timp util. În funcţie de măsurile ce vor fi stabilite, soluţiile ce se implementează vor fi în permanenţă urmărite pentru a ne asigura că acestea sunt corect aplicate..
   Raportare şi remediere
   Periodic, echipa noastră realizează vizite pe teren, pentru a constata eventualele deficienţe în desfăşurarea activităţii. Odată semnalate acestea, se continuă cu trasarea măsurilor potrivite pentru remediere. În cadrul acestei etape se pune accent pe urmărirea actualizării planului de avertizare, a planului de protecţie şi prevenire şi a planului de evacuare.

 

SITUATII DE URGENTA

   Elaborăm prognoze, setăm şi implementăm cele mai bune variante de acţiune în scopul restabilirii situaţiei de normalitate.
   Pentru a reduce sau elimina factorii de risc în situaţii de urgenţă, precum în cazul unui incediu sau cutremur, e nevoie ca măsurile de prevenţie şi aparare să fie bine definite, corect implementate şi temeinic verificate.
   Serviciile OPTIM PROTECT pentru situaţii de urgenţă includ atât instruirea angajaţilor şi întocmirea documentaţiei, cât şi muncă de teren, ce implică exerciţii de evacuare şi simulări pentru diverse scenarii limită.

 

 

© 2019 Copyright by ssm-romania.ro